Ψηφιακές εκτυπώσεις

Ψηφιακές εκτυπώσεις μικρού & μεγάλου μεγέθους

 

Η Εταιρία In Lab Design έχει επενδύσει ένα μεγάλο κεφάλαιο στην ψηφιακή εκτύπωση.
Μπορούμε να εκτυπώσουμε πάνω σε μεγάλη γκάμα υλικών σε διαστάσεις από 2 μέτρα πλάτος μέχρι και 50 μέτρα μήκος.
• Μουσαμά • Χαρτί • Αυτοκόλλητο • Πανί • Καμβά • Αλουμίνιο • Μεμβράνη • Αμμοβολή • Πλαστικοποίηση • Πλεξιγκλάς

Στην In Lab Design μπορούμε να δημιουργήσουμε Μακέτες, αλλά και να σας δώσουμε φρέσκες Ιδέες για την κατασκευή και εκτύπωση οποιουδήποτε θέματος εσείς επιθυμείτε. Το δημιουργικό αυτό κομμάτι βασίζετε σε γνώση και εμπειρία ετών, με προγράμματα τελευταίας έκδοσης για επεξεργασία Φωτογραφίας, Video, Τρισδιάστατα Σχέδια και Κείμενα.
Φυλλάδια, Έντυπα, Κάρτες, Φάκελα, Επιστολόχαρτα, Λογότυπα, Σφραγίδες, Τιμολόγια, Αφίσες, Πανό, Πινακίδες, Αυτοκόλλητα Γράμματα, και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε.
Ελάτε να σας δείξουμε δείγματα από δουλειές μας και είμαστε σίγουροι ότι θα σας προτείνουμε αυτό που σας ταιριάζει.
Κάντε μια ανανέωση στην επιχείρησή σας και δώστε ύφος και χρώμα. Να είστε σίγουροι ότι οι πελάτες σας θα το εκτιμήσουν.

Εκτύπωση σε Ρούχο

1. Ψηφιακή εκτύπωση. Η τελευταία τεχνολογία σε θέματα εκτυπώσεων. Εκτύπωση του σχεδίου σας με έμφαση και προσοχή ακόμα και στην μικρότερη λεπτομέρεια. Βρείτε την ιδέα και μείνετε έκπληκτοι με την ζωντάνια των χρωμάτων πάνω σε λευκό η μαύρο μπλουζάκι.

2. Θερμομεταφορά. Οι στάμπες θερμομεταφοράς αποτελούν ίσως, μια από τις παλιότερες μορφές εκτύπωσης και δημιουργίας T-shirt αλλά σε μια πολύ διαφορετική και βελτιωμένη έκδοση, τόσο από πλευράς ποιότητας όσο και αντοχής. Η στάμπα θερμομεταφοράς είναι στην ουσία ένα είδος μεταφερόμενου ειδικού χαρτιού το όποιο περνά από έναν εκτυπωτή laser έχοντας απίστευτη φωτογραφική ποιότητα. Έπειτα, η στάμπα μεταφέρεται πάνω στο T-shirt και πρεσάρεται σε υψηλή θερμοκρασία στην ειδική πρέσα για τα T-shirt. Με τις στάμπες θερμομεταφοράς έχετε την δυνατότητα να εκτυπώσετε οποιοδήποτε σχέδιο θέλετε, από φωτογραφίες, εικόνες από το Internet, κινητό κλπ.

3. Βυνίλιο. Οι στάμπες βινυλίου είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές μεθόδους εκτύπωσης t-shirt, τόσο σε γραφίστικο επίπεδο όσο και σε αντοχή. Με τις στάμπες βινυλίου έχετε την δυνατότητα να εκτυπώσετε κυρίως γραμμικά σχέδια συνδυάζοντας 2 - χρώματα και όχι φωτογραφίες. Με τις συγκεκριμένες στάμπες μπορείτε να πετύχετε εντυπωσιακά αποτελέσματα και να δημιουργήσετε ένα T-shirt που άνετα θα μπορούσε να υπάρχει και στις βιτρίνες των πιο επώνυμων καταστημάτων.

4. Μεταξοτυπία. Η μέθοδος της μεταξοτυπίας είναι μία από τις πιο παλιότερες μεθόδους εκτύπωσης σε ύφασμα και μια από τις πιο πολύπλοκες συγχρόνως, γεγονός που δικαιολογεί και το ότι απαιτείται μεγάλη ποσότητα T-shirt για την εκτύπωση τους. Διαθέτουμε ένα πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο μεταξοτυπίας,οι έμπειροι τεχνίτες του οποίου αναλαμβάνουν να τυπώσουν το προϊόν σας,με άριστη ποιότητα και ανεξίτηλα χρώματα. Με την 8χρωμη μηχανή που διαθέτουμε, μπορούμε να τυπώσουμε από ένα μονόχρωμο μέχρι την πλήρη κάλυψη του t-shirt, με πρακτικά άπειρο αριθμό χρωμάτων. Η συγκεκριμένη μέθοδος βασίζεται σε ένα οριζόντιο πλαίσιο (τελάρο) όπου στην κάτω του πλευρά είναι τεντωμένη μια γάζα από καθαρές ίνες (παλιότερα ήταν μεταξωτή). Η εικόνα που πρόκειται να τυπωθεί βρίσκεται σχηματισμένη πάνω στη γάζα αφήνοντας ανοικτούς τους πόρους, ενώ οι μη εκτυπωμένες περιοχές είναι κλειστές. Το μελάνι εκχύνεται πάνω στην γάζα και οδηγείται, με την πίεση μιας λαστιχένιας σπάτουλας, να περάσει από τους ανοικτούς πόρους και να σχηματίσει την εικόνα στην επιφάνεια που βρίσκεται μόλις 2-3 χιλ κάτω και παράλληλα με το τελάρο. Η μεταξοτυπία σε ύφασμα μπορεί να πραγματοποιηθεί σε είδη ένδυσης, όπως: T-Shirts, μακό, φούτερ, ραντέ, πικέ,καπέλα, μπουφάν κ.α. Για περισσότερες πληροφορίες ή για μια ενδεχόμενη προσφορά παρακαλώ επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης του hot-tshirt.

5. Πλαστιζόλη. Η μέθοδος εκτύπωσης με πλαστιζόλη είναι η πιο νέα μορφή εκτύπωσης t-shirt για μαζικές-μεγάλες παραγγελίες. Το επιθυμητό σχέδιο εκτυπώνεται αρχικά σε ειδικά επεξεργασμένο χαρτί και μετά τυπώνεται πάνω στον ένδυμα με την μέθοδο της θερμομεταφοράς. Τα χρώματα/μελάνια περιέχουν πολυβινύλιο, ζάχαρη, ρετσίνι και διάφορες άλλες χρωστικές ουσίες που εξασφαλίζουν απαλή υφή και μέγιστη αντοχή στο πλύσιμο. Για την χρήση της συγκεκριμένης μεθοδολογίας απαιτείται όπως και στη μεταξοτυπία κάποια minimum ποσότητα παραγωγής t-shirt.Τα σχέδια πρέπει να είναι γραμμικά (vector) και το αποτέλεσμα είναι πάρα πολύ εντυπωσιακό. Είναι άλλωστε η μεθοδολογία που χρησιμοποιούν οι περισσότερες μεγάλες εταιρίες ενδυμάτων στον κόσμο